Archiv: Patálie se stránkami

Víte, když jsem před pár týdny, byly to týdny nebo dny? Když jsem před pár Gň (nespecifikovaná jednotka času) resuscitoval Koubic-sytes, bylo to, protože jsem opět dostal hlad po neprofesionálním psaní, kdy se nebudu muset ohlížet na gramatiku (já vím, ha ha) na mluvu a na počet znaků na stránku a budu moci psát bez zdlouhavého přepisování každého odstavce, aby to bylo co nejvymazlenější. Myslel jsem, že přechod na WordPress bude easy, ale jak já se krutě mýlil. Začalo to znovupronikáním do MySQL php a CSS, které zanechalo stránky ještě zbořenější, řekl bych, než v případě, když jsem je dělal v Html.

Když jsem konečně zvládl aspoň trochu stránky zprovoznit, čekala mne nemilá věc. Nešlo se lognout. Jen hláška Přístup odepřen na redirectu providera. Po několikátém smazání a znovu nahození-stejná hláška. Nakonec mne dovedla k zoufalému kroku – napsal jsem na technickou podporu. Říkal jsem si, že za pár dní/ týdnů/ Gň získám odpověď, která mne donutí po deseti letech opustit toto místo. O to větší překvapení bylo, že se mi ozvali téměř okamžitě s tím, že chyba je opravená. Tímto musím říct, že Webzdarma mě příjemně potěšil v komunikaci se zákazníky. Naproti tomu na IC.cz smazali veškeré mé stránky při změně (nejspíš databází) a ani mě předtím nevarovali.

Jo a ano, část mých stránek byla na deep netu, tj neindexovaná pro vyhledávače, byla tam celá databáze vědění o Mythosu o které vědělo jen pár lidí, ale to je navěky pryč, aspoň ve formě internetové stránky. Ještě, že jsem pravidelně zálohoval mysql. Takže místo, abych spal další články pro Sytes, babral jsem se s technickými potížemi gargantuovských rozměrů.

Ano, na těchto stránkách bude vždy číhat zlo, aspoň jsou o tom přesvědčeni na fórech fanatických křesťanů, muslimů, sluníčkářů, pravověrných hermetiků a dalších strašně sympatických skupin, které mám tak rád a ony mě. A ano, zlo zde bude číhat na věky, jen tentokrát v trochu uhlazenější, blogerské formě.