Archiv: Pryč se starým, sem s novým, či tak nějak

Je to tu, po letech konečně přecházím na blogovací systém. Důvod je jasný, Sytes už nějakou dobu (dobrá, spíš pár let) skomírá, prostě, protože editace HTML je časově náročná a nehorázný voser, ještě větší, pokud to dělám já, stránky koexistovaly jen silou chaos magické vůle, která jak mnozí víte, je chaotická a tedy moc pozitivně nepůsobí.

Asi jste si všimli, rok 2012 jsme zdárně přežili, apokalypsa nebyla, vražední králíčci nepadali z nebes, andělé nezatroubili na své polnice, jen tu máme hrozbu totálního vyhlazení idioty z východu a devastaci tisíce let staré kultury šumerské, ale jinak se to proroctví o příchodu nového věku a globálního průseru vůbec nenaplnilo, žene?

Co si od toho všeho zde slibuji? No, že se i uráčím sem něco jednou za čas napsat, bez otevírání PS Padu. Také snad konečně fungující možnosti diskuze pod články (čti srakčami, kterými jsem zaneřádil část hrubohmotného astrálu, jež internet se zove). Neboť jsem obsedantní neurotik, pokusím se dostat stránky do stavu, ve kterém jsou už nějakých deset let-vizuálně a obsahově, ne kvalitou kódu. Kruh se uzavírá, Sytes vzešly z blogu před víc jak deseti lety, v době, kdy jsme se místo přípravy na maturitu vrtal v kódu a psal své první pošahané analýzy Necronomiconu o Sigil of Gateway. Dnes o  nějaký ten pátek později, stále píši pošahané analýzy, takže snad vás to bude bavit.

Díky za vaši přízeň, chapadla s vámi.

Koubič, zkurvený  hlavonožec