Migrace domigrována

Nepředstavitelné se stalo skutečností a mě se podařilo překlopit všechny články z původních blogových Sytes a některé články z původních webových stránek na nové. Co je ještě neuvěřitelnější, podařilo se mi dokonce skrze štítky, kategorie a menu udělat web přehlednější. Takže možná i najdete, to co hledáte.

Na chvíli jsem nechal stránky u ledu, mělo to svůj důvod. Hlavním problémem bylo neustálé psaní dalšího ještě chybovějšího html kódu, abych mohl cokoliv přidat. Blog je uživatelsky mnohem přívětivější. Stránky tedy ležely stejně jako Cthulhu – hnijící, ale snící.

Čím dál tím více lidí z celého světa se mě neustále ptalo, kdy konečně zase stránky oživím, takže, tady to je. Sytes mají svůj potenciál, objektivně jde o nejrozsáhlejší a nejpodrobnější a podle mnohých i nejkvalitnější web o Mythosu, jeho magii a Necronomiconu. (oni jsou cizinci, takže tak úplně nevnímají to jak vulgárně a blbě často píšu). Potenciál tkví i v tom, že jsem za těch skoro dvě dekády dostal souhlas k překladům do češtiny od slušné řádky učenců mythosu a dokonce i Goomiho a jeho UVOD. Asi by nebylo od věci udělat překlad Unspeakable Vault of Doom. Když už k tomu mám svolení autora. A nezůstat jen u překladu úvodní stránky, jako tehdy.

Sytes je tedy v plné síle zpět s náloží informací o Necronomiconu, Mythosu a všem co jste nevěděli, že o něm nechcete vědět, ale teď už to azathothu žel pro vás, víte.

Pokud Azathoth a jeho pištci dá, přemigruji sem i své staré články z Dark Princess aka Dvojí Průnik blogu, čest jeho dekadentní památce. Otázkou však je, zda ony články o magii, mystice, bordelu okolo (pár desítek) ještě vůbec někde vyhrabu.

Inu chapadla a sliz s vámi, fakt hodně chapadel a slizu.

Jo a stránky se rozmrdají na kusy jako kdyby je pozřel a následně vyzvrátil Cthulhu, pokud je zkusíte dát do zabezpečeného https protokolu, tak to raději nedělejte.